New Residence Burns Beach, Perth

KUBE_Perth_Perspective

KUBE architecture recently started working on a new residence in Perth, Australia. The house is located on the beachfront in Burns Beach with uninterrupted views of the ocean to the South-West while fronting onto the pedestrian beach access way to the South-East. These are the first images of what they’ve been busy with.

KUBE_Perth_Courtyard

Courtyard Perspective

KUBE_Perth_Kitchen

Kitchen-Dining Area Perspective

KUBE_Perth_Upstairs-Living

Upstairs Living Room Perspective

Advertisements

One thought on “New Residence Burns Beach, Perth

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s